Info en contact

De website Premiezoeker is een initiatief van het agentschap Wonen Vlaanderen.

Momenteel wordt door het Agentschap Informatie Vlaanderen een nieuwe premiezoeker voorbereid die optimaal gebruikmaakt van de gegevens waarover de overheidsdiensten al beschikken en die toegankelijk, gebruiksvriendelijk en op maat van de burger is.

Met de huidige versie van Premiezoeker kun je via de startpagina een specifieke zoekopdracht ingeven en krijg je snel een overzicht van premies waarvoor je eventueel in aanmerking komt als je bouwt, verbouwt, koopt, huurt of groen aanplant in Vlaanderen.

Start nu je zoekopdracht om te zien voor welke premies je in aanmerking komt.

Ben je burger en heb je een vraag over een specifieke premie (voorwaarden, aanvraagprocedure…)?  Neem dan steeds contact op met de aanbieder van de premie (gemeente, provincie, netbeheerder, gewest, federale overheid). De contactgegevens staan vermeld op de detailpagina van de premie.

Voor algemene vragen over premies van de Vlaamse overheid (renovatiepremie, verbeteringspremie, huursubsidie...) of over energiepremies van de netbeheerders kun je terecht op het gratis nummer 1700. Voor vragen over gemeentelijke premies neem je best contact op met de dienst Wonen of de Woonwinkel van je gemeente of regio.

Meer informatie over subsidies voor ondernemingen vind je op de subsidiedatabank van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Ben je aanbieder van een of meerdere premies en wil je premies toevoegen, aanpassen of verwijderen, gebruik dan onze contactformulieren.

Opgelet: de contactformulieren zijn enkel bestemd voor instanties die premies aanbieden, niet voor particuliere vragen over premies.

Contactformulier voor nieuwe of gewijzigde premies

Contactformulier voor afgeschafte premies of andere vragen